FOOD LIFESTYLE

MARIANNEVADELMASUKLAAKAKKU

 

 

 

Hei!

Viime viikon sunnuntaina leivoin tämän mariannevadelmasuklaakakun. Oon yrittänyt jo viikon saada postattua tämän teille mutta en vaan millään ole kerennyt koulu ja työ kiireiden takia. Mutta nyt on reseptiä tarjolla!

Ainekset

Täyte

200 g taloussuklaata

200 g margariinia

4 munaa

2 dl sokeria

4 rkl kaakaojauhetta

1,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

0,5 pussia Fazerin mariannen murskattuja karkkeja

Kuorrutus

150 g taloussuklaata

1 dl kermaa

1 rkl margariinia

0,5 pussia Fazerin mariannen murskattuja karkkeja

vadelmia

Ohje

Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja margariini yhdessä vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos.

Siivilöi kaakaojauhe jauhojen sekaan ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Lisää sekaan mariannet ja sekoita. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää sekaan suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku. Kuorrutettuasi kakun lisää marianneja ja vadelmia oman maun mukaan.

Nauti!

 

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *