LIFESTYLE

JO & JUDY – CALENDAR / WORKBOOK DARK BLUE 2017

 

 

 

 

 

 

Hei!

 

Mulla on nyt pari viikkoa ollut käytössä JO & JUDYN kalenteri heidän dark blue collectionista. Mietin todella pitkään tämän ja vaaleanpunaisen kalenterin välillä. Loppujen lopuksi päätös oli helppo tehdä, koska pidän enemmän siitä että päivä on pystysuorassa eikä vaakasuorassa.

Tähän astiset kokemukset ovat olleet pelkästään hyviä ja kalenteri antaa hyvät mahdollisuudet niin budjetointiin, palavereihin kuin aikataulutukseen. Ainut miinus minkä olen löytänyt on koko. Kalenteri on A4 eli 21,0 x 29,7 cm kokoinen, joten sen kantaminen vaatii aina mukaansa isomman laukun. Tähän mennessä se ei ole kauheasti kuitenkaan haitannut, koska kannan myös mukanani lähtökohtaisesti läppäriäni.

Pidän kyllä kovasti!

 

//

 

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

3 thoughts on “JO & JUDY – CALENDAR / WORKBOOK DARK BLUE 2017”

  1. Hei, voisitko vastata minulle sähköpostiini. Tilasitko tämän tuolta Jo & Judy kaupasta vai oletko ostanut jostain suomalaisesta kaupasta? Löysin juuri nämä tuotteet ja näyttää niin ihanalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *