LIFESTYLE

20-vuotiaana markkinointijohtajaksi?

 

Halusin jakaa tänään teille vähän enemmän siitä mitä teen työkseni. Oon saanut mahtavan tilaisuuden työskennellä Prologue Groupilla. Prologue Group:ssa ratkaisemme yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Aloitin PG:llä aika lailla vuosi sitten. Päädyin PG:lle kun ystäväni perustivat yrityksen ja alkoivat luomaan pohjaa tulevaa kasvua varten.

 

 

Kuvat – Prologue Group

Mun työtehtävät liikkuivat aluksi tosi paljon tapahtumatuotannon ja sosiaalisen median parissa. Maaliskuun alusta asti olen työskennellyt markkinointijohtajan roolissa. Mun työnkuva on nopeasti kasvavassa yrityksessä muuttuva. Saan työskennellä yrityksien, sosiaalisen median, myynnin, nettisivujen parissa, video-ja kuvatuotannon ja tietysti markkinoinnin kokonaisuuden parissa. On aivan älyttömän mahtavaa työskennellä yrityksessä missä ilmapiiri on mukava ja saan olla mukana  luomassa parempaa kasvua. Työaikojen suhteen pitää olla joustava, mutta tulokset nähdessä ei tämä haittaa yhtään!

Toivottavasti tämä aukaisi silmiänne. Kiinnostaisiko teitä kuulla enemmän esimerkiksi päivä töissä postauksen kautta?

Lue lisää tästä

 

// e

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

3 thoughts on “20-vuotiaana markkinointijohtajaksi?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *