LIFESTYLE

Uusi blogi ja uudet tuulet

 

 

 

Hei!

Jännittäviä aikoja blogin tiimoilta. Mulla on nykyään uusia blogi mitä luet parhaillaan. Teknisten syiden ja oman mielenkiinnon blogin kehittämistä kohtaan päädyin uudistamaan kuvioita. Nyt voit täällä www.emiliajoensuu.com seurata minun elämää. Vanha blogini jää olemaan vielä hetkeksi, mutta sinne en tule enää päivittelemään kun kaikki sisältöni tulee siirtymään tänne. Toin tänne 2017 julkaistuja postauksiani muutaman.

Jatkan samoilla teemoilla kirjoittelemalla lifestyle blogia. Olen Emilia, ja asun tällä hetkellä Helsingissä. Muoti, ruoka ja matkustaminen ovat todella lähellä minun sydäntä. Opiskelen kulttuurituotantoa ja työskentelen tapahtumatuotannon sekä markkinointiviestinnän parissa.

Toivottavasti jäät seuraamaan!

PS. Jos sinulla on postaus ideoita, joista haluaisit minun kirjoittavan/kuvaavan niin kommentoithan siitä!

//e

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *